Рулца от спанак с плънка от крема сирене
    
    
     
                
            
                21 Юни 2012
            
            
            83334
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Попарваме 300 грама спанак за 1 минута във вряла вода. Отцеждаме го добре и го оставяме да изстине. След като спанакът изстине напълно, го пасираме добре с малко мляко. Разбиваме 3 яйца с 300 мл. мляко и малко зехтин. Към тях прибавяме пасирания спанак и малко сол. Добавяме брашно, докато се получи гъста смес като за палачинки. От готовата смес приготвяме спаначените палачинки.
	За пълнежа на палачинките нарязваме на ситно 2 червени чушки и една връзка копър. Добавяме към тях 300-400 грама крема сирене и подправяме на вкус. Намазваме вече изстиналите палачинки и навиваме на рула. Сервираме със свежи зеленчуци.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








