12 Април 2012
                
                82288
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        
                            С какво е най-добре да започнем при консумация на суши
                                                                                                Как се използва зеленият хрян при сушито
                                                                                                С какво се потапят парченцата суши
                                                                                                Можем ли да оставяме нахапано суши
                                                                                                Как се използва джинджифила при консумирането на суши
                                                                                                Как да си взимаме суши от обща чиния
                                                                                                С какво питие се сервира суши
                                                            
                С какво е най-добре да започнем при консумация на суши
Най-добре е да започнете с маки – суши, завито в нори листа. Така приготвените водорасли трябва да се консумират веднага след приготвянето им, тъй като поемат влагата от ориза и стават гумени.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







