Салата Панцанелла по тоскански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Салата Панцанелла по тоскански
Салата Панцанелла по тоскански
admin
Добавена от: admin
17305
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг. сух хляб
500 гр. домати от консерва (накълцани)
4 с.л. винен оцет
200 ml зехтин
1 гл. червен лук (ситно нарязан)
4-5 листа босилек
Черен пипер (прясно, едро смлян)
Сол

Хлябът се нарязва на кубчета с размер 1.5 см., поставя се в купа и се поръсва с малко вода и оцета. Добавят се и всички останали съставки освен босилекът, разбърква се добре и се оставя да престои около 30 мин.
Преди сервиране се поръсва с накъсаните листа босилек.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft