Свински ребърца на фурна с картофки и розмарин
    
    
     
                
            
                 6 Март 2012
            
            
            194903
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	5-6 свински ребра
	1 кг. картофи
	200 мл вода
	червен пипер
	олио 
	розмарин
	сол 
	Картофите се обелват и нарязват на четвъртинки, а ако са едри - на кубчета. Олиото се загрява в дълбок тиган и в него хубаво се запържват ребърцата. Поръсват се със сол, червен пипер и розмарин.
	Месото се прехвърля в тавичка, заедно с мазнината, покрива се с картофите и се добавя водата. Тавичката се покрива с фолио и се пече на умерена фурна около половин час, като към края на печенето фолиото се отстранява и се оставят картофките да хванат лек загар.  
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








