Как се празнува Ивановден и какво да сложим на трапезата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Славянски гювеч с месо за Ивановден
174011

Славянски гювеч с месо за Ивановден

Славянски гювеч:

Необходими Продукти
свинско месо - 300г
картофи - 5-6 бр. средно големи
гъби от малките бурканчета консервирани
домати от консерва или готов гювеч /продават ги в магазините/
лук - 2 средни глави
морков 1 средно голям
яйца - 4 бр
червен пипер
олио
сол
Приготвяне или как се готви ястието
Нарязаното свинско месо на парчета се осолява и се пуска в сгорощеното олио да се изпържи. Добавят се лука и червения пипер, след това 3-4 супени лъжици от доматите, цялото бурканче с гъби със сока и всичко се оставя под капак за около 10 мин. След това се добавят останалите домати и морковите. Всичко ври около 1 час на газов кутлон /понеже готвя на такъв/. След като месото е почти готово се добавят обелените и нарязани на по-едри кубчета картофи, посолява се на вкус, /може да се сложе и 1 кубче зеленчуков булъон/ и се задушава за около 30 мин. Накрая се счукват и 4-те яйца и се изчаква докато се сварят. По желание гювеча може да се сложи във фурната да се запече.
Да ви е сладко!!!

1 2
3
4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft