Сладка орехова баница
    
    
    
                
            
                16 Юли 2013
            
            
            9592
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Корите се оформят на хармоника и се нареждат в намазана тава. Поръсват се с орехите и се заливат със сместа от останалите продукти. Баницата се пече за около 30 мин. на 180 градуса. След изпичане се залива с приготвения от посочените продукти сироп. Поднася се студена!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








