За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Десерти
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Сладкиш Лейди Мармалейд: без яйца и миксер, сърцевината му е същинско черно кадифе!
                                                                                                                                    Сладкиш Лейди Мармалейд: без яйца и миксер, сърцевината му е същинско черно кадифе!
    
    
     
                
            
                24 Май 2016
            
            
            26362
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
Най-доброто в този сладкиш е, че няма яйца и няма миксер. Всички съставки се смесват с дървена лъжица.
Първо в купа се слагат всички течни съставки, след това - останалите.
Объркват се с лъжица, за да се получи гъста смес.
Накрая в тестото се добавя сладкото. Може да се изпече и без сладко, а да се намаже с него готовия сладкиш.
Тестото се поставя в кръгла форма с диаметър 24 с обръч и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса 30 минути (в зависимост от фурната).
Когато изстине, се залива с глазурата, приготвена от разтопения с маслото и сметаната шоколад.
Лесно и бързо.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








