Бърз шоколадов сладкиш без мляко и яйца
    
    
     
                
            
                18 Януари 2015
            
            
            125952
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте фурната на 180 градуса. Намажете съда за печене с масло (диаметър около 20 см), и в него изсипете първите 5 сухи съставки. В сместа направете три дупки - две малки и една голяма. В едната малка дупка изсипете оцета, в другата - ванилията, а в третата, най-голямата, олиото. След това добавете водата и разбъркайте добре, за да се изравни сместа. Пече се на средна скара около 35 минути.
Готовият сладкиш се покрива по желание с глазура от разтопен шоколад или се поръсва с кокос.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








