Сладолед с крема сирене
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5349
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	крема сирене (Маскарпоне, Филаделфия) - 500 гр.
	захар - 150 гр.
	сметана - течна 200 гр. 
Разбиваме добре всички съставки, като количеството на захарта е условно - според вкуса.
Слагаме в стъклена купа и прибираме във фризер за 2 ч.
Сервираме с добавка от плодово пюре или готов плодов топинг.
Към сладоледа можем да добавим кокосови стърготини или настъргана кора от лимон и така да го замразим.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








