Сладоледени резенки с малини и шоколад
    
    
     
                
            
                30 Март 2012
            
            
            12607
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	Продукти за 6 порции:
	300 мл малинов шербет (малиново сладко)
	300 мл ванилов сладолед
	175 гр. пресни или замразени малини
	100 гр. шоколад
	Поставете фолио на дъното на правоъгълна тортена форма. Сложете в хладилника. Извадете сладоледа от хладилника и го оставете да омекне. Залейте с малиновото сладко дъното на формата. Разбийте сладоледа, като внимателно добавяте малините, и го разстелете върху шербета. Поръсете отгоре с малко настърган или натрошен шоколад, като леко го притискате. Покрийте с фолио и замразете за минимум три часа.
	Преди да сервирате, извадете формата от хладилника за пет минути, за да омекне леко. Обърнете формата върху чиния и отстранете фолиото. Нарежете на резени и украсете с малини и разтопен шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








