Сочен шоколадов кекс с уиски
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            30196
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Фурната се загрява предварително на 180 градуса. Кексова форма се намаслява и се набрашнява.
	Натуралният шоколад заедно с маслото се разтопяват на водна баня.
	Яйцата се разбиват заедно със захарта, след което се прибавят брашното и какаото.
Постепенно се добавят охладената шоколадова смес, уискито, солта и ваниловата есенция и се разбърква много добре. Изсипва се във формата и се пече 40 минути. Отгоре може да се украси с разтопен течен шоколад и плодове според сезона.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








