Сочна макаронена баница на спирали с много сирене
    
    
     
                
            
                 3 Април 2016
            
            
            12309
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. Във врящата вода сложете малко сол и олио, след което сварете макароните за няколко минути - да не се разкашкват. Отцедете ги от водата, в която са се варили, и ги изплакнете със студена вода, след което отцедете отново.

2. В по-голяма купа натрошете сиренето, добавете яйцата, олиото и газираната вода, и объркайте всичко с вилица. Ако е необходимо, прибавете сол, в зависимост от солеността на сиренето.

3. Към тази смес добавете отцедените макарони и разбъркайте, за да се поемат хубаво от сместа.

4. Изсипете всичко в намазнена тавичка и разстелете равномерно.

5. Печете в продължение на около 25 минути при 170 градуса, покрито за първите 15 минути, след което премахнете капака (или фолиото) и допечете до хубав кафяв цвят.


 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








