Печена бяла риба рецепта
Гъби с пармезан
Пилешки крилца със сос
Шницели пане
Пържоли с кашкавал
Спагети Карбонара
Принцеси с кайма и кашкавал
Сьомга със сос
Сочни свински шишчета
Пилешки дробчета на шиш
Сочни свински шишчета
1 кг свинско месо от плешката
200 г бекон или пушени гърди
2 глави кромид лук
250 мл (1 ч.ч.) сухо бяло вино
1/4 ч. л. млян кимион
1/4 ч. л. смлян черен пипер
1/4 ч. л. стрита чубрица
люти чушки
сол
• Месото се нарязва на кубчета.
• Поставя се в купа с капак.
• Поръсва се със ситно нарязан лук и подправките (без солта).
• Залива се с виното и се похлупва.
• Оставя се в хладилник за една нощ.
• Месото се посолява и се разбърква.
• Нанизват се на шишчета месо, бекон и тук-там люта чушка.
• Пекат се на скара, като от време на време се пръскат с маринатата.
• Изпечените шишчета се връщат в съда.
• Оставят се на топло 10 минути, за да поеме месото отделения сок.
• Приготвени по този начин шишчетата от свинско месо остават сочни.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари