Спагети с бекон и яйчен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Спагети с бекон и яйчен сос
Спагети с бекон и яйчен сос
admin
Добавена от: admin
38640
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. спагети
150 гр. бекон
5 яйца
5 с.л. течна сметана
1 скилидка чесън
30 гр. сирене Пармезан
30 гр. сирене Пекорино
1 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус

Сложете спагетите в тенджера пълна с вряща подсолена вода. Когато водата омекнат , но не са разварени, свалете от котлона и отцедете.
Нарежете бекона на малки кубчета и накълцайте чесъна на много ситно. След това ги запържете в зехтина. Когато чесънът придобие златисто-кафяв цвят, го махнете от тигана – той е само, за да овкуси допълнително бекона. През това време разбъркайте яйцата, сметаната и двата вида сирене тенджерка или дълбок тиган. Добавете солта и черния пипер. Прехвърлете спагетите при получената смес, добавете и бекона, а след това сложете всичко на тих огън. Разбърквайте за не повече от 3 минути.
Спагетите се сервират горещи, придружени с чаша изстудено бяло вино.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft