Спиедини - пилешки шишчета по италиански
    
    
     
                
            
                15 Юли 2013
            
            
            9602
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 бр. пилешко филе, нарязано на кубчета
	100 гр. панчета (бекон, свински гърди)
	1 тиквичка
	200 гр. гъби
	сол и черен пипер
	зехтин за пърженето
Нарежете пилешкото на кубчета, а тиквичките и гъбите - на резени. Овкусете месото със сол и черен пипер. Увийте резен панчета около всяко кубче пилешко. Подредете нарязаните зеленчуци и увитите пилешки късчета върху дървени шишчета. Запържете ги на бавен огън, докато пилешкото омекне, а зеленчуците омекнат и пуснат сок. Поднесете с италиански хляб.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








