Студена макаронена супа с краставици и кисело мляко
    
    
     
                
            
                29 Март 2012
            
            
            12728
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 краставици
	100 г дребни макарони
	2 ч.ч. пилешки бульон
	2 ч.ч. кисело мляко
	2-3 скилидки чесън
	2 с.л ситно нарязан копър
	2 с.л. ситно нарязан зелен лук
	2 с.л. ситно нарязан магданоз
	2 с.л. ситно нарязан джоджен
	сол
Сваряваме макароните в подсолена вода, отцеждаме и оставяме да изстинат. Обелваме краставиците и ги наряȧзваме на ситно. Разбиваме киселото мляко заедно с бульона. Добавȧме макароните, краставиците и счукания чесън. Поръсваме със ситно нарязаните зерени подправки и поднасяме.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








