Суфле от гъби - ІІ вид

вход през zajenata.bg
Суфле от гъби - ІІ вид
admin
Добавена от: admin
9623
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистените и измити гъби се задушават. Режат се на много ситно или могат да се смелят в месомелачка или пасатор. Прави се сос бешамел (от брашното, прясното мляко и маслото) и се добавят гъбите, настъргания кашкавал, жълтъците солта, индийското орехче, като се бърка се добавят и разбитите на сняг белтъци. Получената смес се слага в съд за печене намазан с масло. Пече се и се поднася топло.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft