Талиатели с кайма
    
    
    
                
            
                15 Юли 2012
            
            
            42971
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Морковът, чесънът и лукът се почистват, нарязват на ситно и се запържват в зехтина. Овкусява се с ригана, след което слагаме каймата. Когато се запържи се слага доматеният сок, огънят се намалява и сосът се оставя да се вари около 15-20 минути. Накрая добавяме сосът Уорчестър и сметаната и оставяме за няколко минути да покъкри на слаб огън. В друг съд се сгорещява вода и когато кипне се посолява и се слага пастата (талиателите).Вари се 3 минути и се изважда от водата с помощта на подходяща вилица. Сипва се зехтин и се разбърква внимателно. Пастата се слага в чинии, залива се със соса, поръсва се с настъргания кашкавал и се украсява с магданоз и маслини.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








