Талиатели с кайма

вход през zajenata.bg
Талиатели с кайма
admin
Добавена от: admin
42692
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г талиатели (или друга паста)
300 г кайма (смес)
1 морков
1 глава лук
2 скилидки чесън
200 мл доматен сок
2 с. л. сос Уорчестър
2 с.л.сметана за готвене
зехтин
кашкавал
1 ч. л. сух риган  

Морковът, чесънът и лукът се почистват, нарязват на ситно и се запържват в зехтина. Овкусява се с ригана, след което слагаме каймата. Когато се запържи се слага доматеният сок, огънят се намалява и сосът се оставя да се вари около 15-20 минути. Накрая добавяме сосът Уорчестър и сметаната и оставяме за няколко минути да покъкри на слаб огън. В друг съд се сгорещява вода и когато кипне се посолява и се слага пастата (талиателите).Вари се 3 минути и се изважда от водата с помощта на подходяща вилица. Сипва се зехтин и се разбърква внимателно. Пастата се слага в чинии, залива се със соса, поръсва се с настъргания кашкавал и се украсява с магданоз и маслини.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft