Телешки дроб със сос от ароматни треви

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки дроб със сос от ароматни треви
Телешки дроб със сос от ароматни треви
admin
Добавена от: admin
15344
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500-600 г телешки дроб
50 г олио
сол
За соса:
50 г масло
1 малка глава лук
магданоз
лимонов сок
черен пипер
сол 

Отстраняваме ципата от черния дроб, нарязваме го на 4 парчета и изпържваме от двете страни в сгорещеното олио. Поставяме изпържения дроб в затоплени чинии, посоляваме и заливаме със сос от ароматни треви.
 Приготвяне на соса: поставяме маслото, черния пипер, сол и ситно нарязаните магданоз и лук в порцеланов съд и затопляме на котлона, без да варим. Прибавяме лимоновия сок.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft