Телешко със сметана
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            28738
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг телешко месо
	200 мл. течна сметана
	2 с.л. соев сос
	черен пипер
	розмарин
	сол
Време: 180 минути
Телешкото месо (1 кг) се нарязва на порции и се поставя в йенска тенджера. Поръсва се с подправките и се залива с предварително разбърканите с лъжица сметана (200 мл.) и соев сос (2 с.л.). Ястието се захлупва с капак и се пече 3 часа при 200 градуса. Чудесна гарнитура към него е картофеното пюре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








