 
                
            
	2 опаковки замразени сурови  кроасани (по 8 в опаковка)
	1 1/2 чаша сварено пиле, нарязано или настъргано
	225 гр. крема сирене, меко
	1 чаша заквасена сметана
	1/2 чаша предварително приготвено зелено песто (сос)
	1 с.л. мед
	сокът от 1 лайм
	1/2 ч.л. кимион
	сол и черен пипер на вкус
	1 чаша настърган кашкавал (швейцарско сирене)
	кориандър
Загрейте фурната на 160 градуса. Оформете от размразените кроасани 8 четириъгълника (вземете 2 кроасана, долепете ги с гръб един към друг и притиснете добре краищата и долната част, така че да се образува четириъгълно джобче). Прищипете добре краищата им, за да не се отделят при печенето. В купа смесете пилешкото, крема сиренето, сметаната, пестото, меда, сока от лайм, кимиона, сол и черен пипер и настъргания кашкавал. Сложете по 1/4 чаша от сместа с пилешкото в центъра (джоба) на всеки четириъгълник. Завийте двата противоположни края навътре върху плънката и прищипете добре и плътно, така че да се запечата тя. Поставете върху ненамазнена тавичка. Изпечете за 20 минути, докато ролцата станат златисто-кафяви. Поръсете с кориандър по желание.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








