Консервиране и сушене на тиквички рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Тиквички с чесън и копър в буркани
211143

Тиквички с чесън и копър в буркани

Прoдукти:5 кг млади тиквички, 500 г червени чушки, 300 г чесън, 150 г копър, 500 мл оцет, 200 г сол, 20 г черен пипер 

Нaчин на приготвяне:

Нарязваме тиквичките на шайбички , а чушките нарязваме на лентички с широчина 3 см. Нарязваме копъра на едро. Обелваме чесъна. Сипваме солта в 3 л вода и варим 5 мин, докато напълно се разтвори. Сваляме саламурата от котлона и прибавяме оцета. Разбъркваме. Редим тиквичките в буркани като между редовете слагаме по 2-3 лентички чушки, 4 скилидки чесън, 3 зърна черен пипер и 1 щипка копър. Заливаме с маринатата, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft