Торта с млечен крем
Продукти:
	За 1 блат и тава с диаметър 18, максимум 20 см:
	2 бр. яйца
	2 ч.л. захар
	2 ч.л. брашно
	1/2 ч.л. бакпулвер
	1 и 1/2 ч.л. какао
	2 ч.л. хладка вода
	За крема:
	670 мл прясно мляко
	90 г царевично нишесте
	4 ч.л. захар
	70 г бял шоколад
	170 г масло
	100 г пудра захар
	За шоколадовия топинг:
	140 г млечен шоколад
	3 ч.л. прясно мляко
	2 и 1/2 ч.л. захар
	100 г масло
Приготвяне:
	Блатове: Разбийте яйцата и захарта на сняг и добавете останалите продукти. Изпечете блата за 15 минути на 180 С. Повторете същата процедура за втория блат. Оставете блатовете да изстинат.
	Крем: Смесете 100 мл мляко със захарта и нишестето и сложете на котлона, за да се сгъсти. В друг съд стоплете останалото мляко и разтопете в него шоколада. Намалете много котлона и прибавете тази смес към другата. Разбъркайте добре. Варете крема, докато се сгъсти много. В трети съд разбийте маслото с пудрата захар. След като вареният крем е напълно изстинал, добавете маслото и разбъркайте до пълното им смесване.
	Шоколадов топинг: Смесете всички продукти и ги загрейте на котлона до пълното им смесване.
	Сглобяване на тортата: За да ви се получи както трябва на 100 %, сглобявайте тортата в тавичка с махащи се стени, с диаметър 18-20 см. Сложете единия блат на дъното на тавата. Върху него изсипете половината крем, после половината топинг, после пак блат, крем и накрая топинг. След като сте сглобили тортата, оставете я да стегне за няколко часа, преди да я разрежете, защото в началото кремът е леко течен . 

                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







