Три Лече - тройно млечна торта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Три Лече - тройно млечна торта
Три Лече - тройно млечна торта
admin
Добавена от: admin
54129
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За тестото:
10 яйца
10 супени лъжици захар
10 супени лъжици брашно
За заливката:
1 литър прясно мляко
500 мл сметана
500 мл кондензирано мляко
300 гр готов карамел

Разбиват се добре яйцата със захарта и се добавя брашното, лъжица по лъжица, докато сместа стане гладка и еднородна. Пече се в дълбока тава 20 × 30 см.

Отделно се смесват двата вида мляко и сметаната, оставят се на тих огън (без да завират), и когато Пандишпанът е изпечен и охладен, се залива със сместа. Тортата се оставя да престои няколко часа, докато хубаво попие млечната заливка.

Нарязва се на кубчета и се залива с карамел (готов карамел или с разтопена карамелизирана захар).

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft