10 турски манджи рецепти

вход през zajenata.bg
1013117
Турски гирос

Турски гирос

Гиросът е пристигнал в Турция много по-отдавна от Гърция.

1 пуешко бутче
1 консерва царевица
бамбукови стъбла
червена чубрица
микс подправки
подправка за гирос
Начин на приготвяне
Махнете кожата на бутчето и натрийте с чубрица, с микса от подправки и подправката за гирос, след което ги оставете за няколко часа в хладилника.
Наредете в тавичка и печете във фурната докато се запече кожата.
Охладете свалете месото и го нарежете на ленти.
Запържете месото в тиган заедно с царевицата и бамбука и овкусете с подправки.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft