Флан от домати и тиквички
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            7042
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Тестото се разточва на кръг с дебелина 5 мм и се поставя в кръгла форма с диаметър 24 см. Доматите и тиквичките се измиват, подсушават и нарязват на тънки кръгчета. Нареждат се на тънък слой върху тестото – доматите в центъра, тиквичките около тях. Наръсва се с риган. Яйцата се разбиват със сметаната. Сместа се подправя със сол, пипер и останалия риган и се сипва върху зеленчуците. Фурната се загрява до 200 C и фланът се изпича на средната скара за 20 минути. Охлажда се и се разрязва на порции, които се поднасят със свежа салата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








