Френска картофена супа Пермантие
    
    
     
                
            
                23 Април 2012
            
            
            21243
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Картофите се обелват и нарязват на кръгчета. На кръгчета нарязваме праза, морковите, целината и лука. Заливаме зеленчуците с 1 литър вода, подправяме със сол и бял пипер, поставяме букетчето с подправките в тенджерата и варим всичко под капак на умерен огън половин час. След това изваждаме букетчето и пасираме супата. Забъркваме в нея маслото и сметаната) и загряваме отново, без да оставяме супата да кипне. Подправяме при нужда още веднъж на вкус. Поръсваме със ситно нарязания магданоз и сервираме с крутони.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








