Хрупкави пръчици с бекон и топен кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Хрупкави пръчици с бекон и топен кашкавал
Хрупкави пръчици с бекон и топен кашкавал
admin
Добавена от: admin
11636
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. бутер тесто (размразено)
70 гр. тънко нарязан бекон
яйце за намазване
50 гр. настърган кашкавал

1. От бутер тесто тесто изрежете дълги ивици и ги поставете внимателно на масата. Върху всяка лента поставете равно парче бекон и покрийте с още една лента тесто.

2. Усучете пръчиците с ръце, за да оформите спирали. Намажете с разбито яйце.

3. Подредете ги в намаслена тава или тава, покрита с хартия за печене, и ги поръсете с настърган кашкавал. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато се зачервят.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft