Рецепти за свежи плодови торти

вход през zajenata.bg
435292

Шарлота с бишкоти

* 800 г плодове
* 500 мл прясно мляко
* 4 бр. яйца
* 150 г захар
* 200 г бишкоти
* 1 ванилия
* масло

Обелените и изчистени плодове се нарязват на дребни парченца. В намазана с масло форма се нареждат бишкоти на дъното и около стените на формата. След това формата се напълва с наредени на пластове плодове и бишкоти, като най-отгоре се слагат плодове. Така подреденият сладкиш се залива със смес от разбити яйца, прясно мляко, захар и ванилия. Пече се на водна баня
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft