Шоколадови сладкиши рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Шоколадов сладкиш с коняк без печене
333195

Шоколадов сладкиш с коняк без печене

блат - 100 г готов за торта, бисквити - 150 г обикновени, орехи - 180 г, шоколад - 200 г черен, прясно мляко - 100 мл, коняк - 50 мл, мед - 4 с.л., пудра захар - 100 г, масло - 70 г

В кухненски робот направете на трохи готовия блат за торта, бисквитите и след тях смелете орехите.

Разбъркайте ги с пудрата захар. Загрейте прясното мляко в съд на котлона и в него разтопете натрошения шоколад. Снемете и объркайте с коняка.

В трохите от бисквити, блат и орехи добавете шоколадова смес, мекото масло и меда.

Объркайте сместа много добре и я сипете във форма, добре облепена с алуминиево фолио, което е леко намазнено.

Притиснете сладкиша отгоре, за да могат съставките да се споят добре.

Приберете шоколадовия сладкиш с коняк на хладно за няколко часа. След това го обърнете върху поднос и махнете фолиото. Направете украса по желание.  

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft