Шоколадов шейк
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            7461
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 лм. прясно мляко
	40 гр. шоколад
	1 топка сладолед
	3 с.л. мед
Време: 20 минути
	Оставя се млякото да кипне на котлона, прибавя се меда и шоколада - настърган и се бърка до получаването на хомогенна смес.
	Сваля се от котлона и се оставя да изстине.
	Слагат се 2-3 кубчета лед в чаша и се изсипва изстиналата вече напитка.
	Отгоре се слага топка сладолед и се поднася. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








