 
                
            
	280 гр. фурми без костилка
	225 гр. орехови ядки (на половинки)
	1/4 чаша тъмен шоколадов чипс (натрошен черен шоколад)
	1/3 чаша овесени ядки (овесено мюсли)
	1 с.л. фъстъчено масло
	1 с.л. мед
	1/4 ч.л. смляна канела
	щипка сол
	1 1/2 чаши тъмен шоколадов чипс
	натрошени грахамови бисквити (по желание)
	В купата на кухненския робот смесете фурмите, орехите, 1/4 чаша тъмен шоколадов чипс, овесените ядки (мюсли), фъстъченото масло, меда, канелата и солта. Разбийте за 2-3 минути, докато сместа заприлича на паста и започне да лепне. Гребвайте от сместа с чаена лъжичка и оформяйте на топчета. Поставете ги върху хартия за печене, покрита с хартия за печене и оставете в хладилник за поне 30 минути.
	Междувременно поставете останалия шоколад в купа за микровълнова фурна. Разтопете го на 100% мощност за 2 минути, като разбърквате всеки 30 секунди.
	Потопете изстудените трюфели в разтопения шоколад, след това ги върнете върху хартията за печене. По желание поръсете с грахамови трохи (бисквити). 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








