Вкусни ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
422960

Гювеч от тиквички

1 по-голяма тиквичка
1 глава лук
1 кафена чаша ориз
1 кафена чаша олио
1/2 чаена лъжичка сол
1 глава чесън
1 връзка копър
1/2 чаена лъжичка червен пипер
1 бучка краве масло
2 малки домата
малко черен пипер.

 Всички зеленчуци се изчистват и се измиват. Тиквичката се нарязва на по-малки парчета и се слага заедно с нарязания лук и със скилидките чесън в тавичка. Прибавят се ситно нарязаните домати, изчистеният и измит ориз, нарязаният копър, солта, червеният пипер, черният пипер, олиото и 3 кафени чаши топла вода. Разбърква се добре и се слага в загрята фурна. Пече се 15-20 мин в силна и 10 мин - в слаба фурна. Накрая се прибавя маслото и се разбърква.
 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft