Какво да сготвим набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
346378

Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК

2-3 бр. патладжани
1 бр. тиквичка
4 бр. домати
3 бр. чушки (зелена, жълта и червена)
2 клонки целина
2 глави лук
2 скилидки чесън
5 с.л. олио
1/2 ч.ч. сухо бяло вино
1 дафинов лист
връзка магданоз
сол
смлян черен пипер
1 ч.ч. зеленчуков бульон

Измиват се патладжаните и се нарязват на кубчета. Измива се и нарязва тиквичката на кръгчета с дебелина около 0.5 см. Обелват се доматите и се нарязват на кубчета. Чушките се почистват и измиват и се нарязват на тънки кръгчета. Целината се нарязва на ситно. Нарязват се лукът и скилидките чесън на ситно, после леко се задушават в загрятото олио. Добавят се целината, дафиновия лист, налива се виното и се задушава за 5 минути. Прибавят се останалите зеленчуци, залива се с бульона и се задушават докато омекнат.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft