Какво да сготвим набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
346381

Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК

1.2 кг прясно зеле
2 глави лук
3-4 скилидки чесън
4-5 бр. домати (или от консерва)
1/2 ч.ч. олио
сол (кубче телешки бульон)
по желание по клонче чубрица и копър (сухи или пресни)
250-300 г колбас

В тенджера под налягане се слагат олиото, ситно нарязаните лук, чесън, зеле и домати, сол (или кубчето бульон), 1 ч.ч. вода и подправките. Ври около 15 минути. Махат се клончетата подправки, всичко се прехвърля в тава, прибавя се нарязания колбас и се пече в силна фурна. Ястието може да се приготви и в обикновена тенджера, както и да се пече във фурната без предварително варене, но с добавка на повече вода. Резултатът е един и същ, само се удължава времето на готвене.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft