Картофени плескавици с пресен лук

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Картофени плескавици с пресен лук
Картофени плескавици с пресен лук
admin
Добавена от: admin
46923
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Измийте и сварете картофите. Обелете ги и ги пасирайте, докато са още топли.

Нарежете лука и магданоза ситно и ги добавете в пюрето от картофи. Прибавете още натрошеното сирене и яйцата и бъркайте, докато сместа стане гладка.

От готовата смес оформете плескавици (плоски големи кюфтета), оваляйте в брашното и изпържете в предварително загрято олио от двете страни до зачервяване.

Готовите плескавици отцедете върху хартия за печене преди сервиране.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft