С какво е позволено да се храним на Разпети петък

вход през zajenata.bg
69884

Манастирска чорба

Взема се 350 г стар фасул (или леща), залива се с 3 литра вода и се поставя на печката да се вари на тих огън. Нарязват се на дребно един морков, 1/2 глава целина, една глава лук и заедно с две кафени чашки олио или дървено масло се слагат да се варят в чорбата.
Около 15-20 минути преди чорбата да се свали от огъня се нарязват 2-3 червени домати и се прибавят към нея заедно с няколко листа ситно нарязан джоджан. Посолява се и се освежава със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft