С какво е позволено да се храним на Разпети петък

вход през zajenata.bg
69879

Супа от картофи и гъби

В 2-3 лъжици масло се запържва 1-2 глави ситно нарязан лук и се залива с около два литра костен бульон или гореща вода. Щом възври, прибавят се около 1/2 кг картофи, обелени, измити и нарязани на дребно, както и 1/2 кг гъби, също изчистени и измити и нарязани на дребно Когато картофите полуомекнат, в супата се нарязват 3-4 червени домати. Отделно с малко мазнина, една лъжица брашно и 1 лъжица доматено пюре или 1-2 червени домати, настъргани на едрото ренде, се приготвя запръжка на супата, с която ври още десетина минути. Поднася се наръсена със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft