Маракуята намалява кръвното налягане и предпазва от вирусни инфекции

вход през zajenata.bg
10679
Маракуята в кулинарията

Маракуята в кулинарията

Маракуята е плод, подходящ за директна консумация. Разрязва се на две и месестата част се изгребва с малка лъжичка. Освен за директна консумация, маракуята е подходяща за направата на натурални сокове, плодови салати, коктейли, мармалади, желета, сладоледи и други десерти. Маракуята придава екзотичен и много оригинален вкус на пилешко и свинско месо, както и на рибата. Затова не се страхувайте и експериментирайте.

Маракуята може да се добавя към кисело мляко – така ще получите вкусна и много здравословна закуска. Ако искате да си направите сок от маракуя, разполовете плода изгребете вътрешността и след това пасирайте. Накрая прецедете сместа през сито и се наслаждавайте на вкуса и здравословните качества.

1
2
3 4
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft