Печено прасенце за празниците

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печено прасенце с кисело зеле
146749

Печено прасенце с кисело зеле

1 бр. малко прасенце
1 глава лук
100 г мас
100 г сланина или шунка
2 бр. кисели зелки
1 бр. лимон
сол
черен пипер
червен пипер

Прасенцето се измива много добре, подсушава се с кърпа и се поръсва със сол и черен пипер отвътре. Отвън се натрива със сол, мас и червен пипер. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнината. Добавя се ситно нарязаното кисело зеле. Задушава се заедно с парченцата сланина или шунка. Поръсва се с черен пипер. Прасенцето се напълва с така приготвеното зеле и се зашива. Пече се върху лозови пръчки, като се полива често с мас и вода. При поднасяне в устата му се поставя лимон

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft