Пролетна диета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Също така е важна техниката за дъвчене на храната:
27406

Също така е важна техниката за дъвчене на храната:

Трябва дълго и внимателно да дъвчете всяко парче и да го прокарвате с течност. Когато почувствате леко засищане, спрете да ядете. Това ще Ви позволи по-бързо да задоволите глада.

 

Зеленчуците трябва да се настъргват на най-ситното ренде - моркови, червено цвекло, ряпа, алабаш, репички. На по-едро ренде рендосвайте тиквичките и артишок. На тънки ленти режете зелето, лука, краставиците, копъра, целината. На по-дебели ленти – тиквичките, доматите, чушката и спанака. Така нарязаните зеленчуци ще помогнат на организма да използва колкото се може повече съдържащите се в него витамини и минерални съставки.

1
2
3 4
Диети за отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft