С какво да се храним в горещините

вход през zajenata.bg
31655

Таратор

Класиката си е класика и сме сигурни, че студената лятна супа има сериозно присъствие на българската трапеза. Обикновено се приготвя с кисело мляко, но още по-лек вариант е само с вода. В този случай се подправя с повече оцет и копър. За разнообразие, вместо краставици, може да използвате моркови. В многозеленчуковия таратор пък може да комбинирате няколко вида зеленчуци – краставица, морков, репички и др

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft