С какво да се храним в горещините

вход през zajenata.bg
31654

Тиквички

В най-разпространения си вариант за консумация тиквичките се „мъчат” поне 30 минути в сгорещено олио. А вие се мъчите над тях, докато ги разбърквате. За да си спестите тези мъки, може просто да ги бутнете във фурната. Овкусете нарязаните кръгчета със зехтин, сол и копър. Сипете в дълбока купа и раздрусайте енергично, за да се разпределят подправките равномерно. След това запечете, докато зеленчукът омекне. Сосче от кисело мляко и сол е перфектната добавка.

Тиквичките може да приготвите и в други варианти – на грил или пълнени. А с пълнежа може да експериментирате колкото си искате – амарант, сирене и яйце и др. Под формата на супичка, с добавено малко фиде, също се класират в челната тройка на летните ястия. Може да панирате цветовете на големите жълти тикви и също да ги хапвате.
 

1 2 3 4
5
6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft