килограм агнешко месо
	50 мл олио
	30 гр маргарин
	килограм бакла
	1 връзка пресен лук
	15 гр брашно
	1 ч.л. червен пипер
	половин връзка магданоз
	половин връзка джоджен
Нарежете месото на порции и го запържете с олиото и маргарина. След десетина минути прибавете нарязания наситно лук и червения пипер. Позапържете месото с лука, посолете на вкус и налейте вода 3-4 пръста над него. Варете, докато месото почти се свари. Прибавете изчистената и нарязана прясна бакла (ако има нужда и вода) и варете, докато се сварят месото и баклата. Свалете съда от огъня и в отделен съд запържете брашното и го разтворете с малко студена вода. Прибавете го към ястието, като добавите нарязания джоджен и магданоз. Разбъркайте ястието и го сложете на котлона да поври на слаб огън още няколко минути.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








