Азис загуби много любим човек! Нашите искрени съболезнования!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Азис загуби много любим човек! Нашите искрени съболезнования!
3370
Азис загуби много любим човек! Нашите искрени съболезнования!

Азис преживява един от най-драматичните и тежки периоди в живота си. От този свят си отиде неговата любима баба, за която поп фолк идолът винаги е говорил с огромен респект и любов.

Много близък до семейството на изпълнителя сподели пред "ШОУ", че всичко е било наред и е вървяло перфектно, докато в един момент бабата на Азис не се е скарала с човек, с когото не трябва... 

Какво означава това обаче, можем само да гадаем, защото източникът ни ни заяви, че за нищо на света няма да ни даде повече информация.

Любопитна подробност е, в началото на януари тази година бабата на Азис обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са преброени и за това ударно обучава трите си дъщери Гергина, Стефка и Малина във врачуване. Думите й тогава бяха, че дните й на земята се преброени и че има странното усещане как някаква сила идва и я взема. Подобно усещане прочутата баба Станка е имала и преди смъртта на сина си, който почина от рак преди няколко години.

Две седмици преди да си отиде любимата баба на Азис пък, умира и нейната дъщеря - сестрата на майката на певеца./show.blitz.bg

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft