23 Август 2012
                
                225645
            Оризът понякога се превръща в мисия невъзможна дори и за най-обиграните домакини, въртящи перфектно тигана и копчето на котлона. А какво да кажем за начинаещи готвачи, които тепърва прохождат? Ето няколко трика и тънкости за успешно приготвяне на ориз.
                            
                        
                                    
                
                                                                        Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
                                                                                                Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
                                                                                                Не разбърквайте ориза постоянно
                                                                                                Ако задушавате ориз в тенджера
                                                                                                Когато оризът заври задължително намалете котлона
                                                                                                Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
                                                                                                Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
                                                                                                Кои са най-подходящите подправки за ориз
                                                            
                Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







