Ако партньорът ви спи по този начин, значи е контролиращ и властен

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ако партньорът ви спи по този начин, значи е контролиращ и властен
2770
Ако партньорът ви спи по този начин, значи е контролиращ и властен

Сънят е важен фактор за това да бъдем и да се чувстваме емоционално и физически добре. Любопитното е, че позата на сън може много да разкрие за един човек – дали е напрегнат, какъв е в любовта.

Вижте 4 пози за сън и какво разкриват те за вашия партньор.

Фетална позицияАко вашият партньор най-често спи по този начин, то той е чувствителен и мил. Феталната позиция е показател, че личностите, които си почиват така, копнеят за комфорт, чувствени са, но са и чаровно срамежливи.

Какво издава позата за сън за вашата връзка?Поза войникКогато мъж спи по този начин по гръб, ръцете са изпънати и разположени до тялото или леко встрани, това е показател, че е тиха и сдържана личност, имаща високи стандарти за всичко в живота. Друго, което е характерно за тях е това, че трудно допускат хора в живота си, защото си отделят достатъчно време, за да ги опознаят добре. Но такива партньори обикновено са сигурни за връзка.

По коремМъж, който обича да спи по корем, обича да контролира. Той има силна воля и знае какво иска да постигне. Обикновено е съсредоточен и ориентиран към целите си, а в секса по-скоро си пада по класическите неща.

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обичаМорска звездаПри тази поза спящият се движи постоянно, което подсказва, че вероятно е стресиран. Когато сме напрегнати, мозъкът отделя хормони, което задейства реакцията за борба или бягство в съня.Поза морска звезда подсказва не само за стресирана личност, но и за емоционална, която може би лесно се ядосва. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft