Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ще е време за любов; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - подкрепа от Съдбата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ще е време за любов; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - подкрепа от Съдбата
11565
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, неделя ще е време за любов; РАК, СКОРПИОН или РИБИ - подкрепа от Съдбата

За тази неделя в пълна сила ще важат думите "блага дума, железни врати отваря". Това е ден, в който умението ви да разговаряте с хората, с които ще имате контакт ще бъде много важно за постигане на реални резултати или за хармония в отношенията ви.

Възможно е да възникнат различни предизвикателства пред вас, чиято цел ще бъде да проверят доколко притежавате умение да се приспособявате към различни хора, настроения или ситуации.

Тези от вас, които притежават дипломатични умения ще се приспособят много бързо към сложните вибрации на този ден. При останалите прекалената чувствителност ще им създаде нежелани проблеми, възможни са състояния на апатия и черногледство. Много внимателни нека бъдат тези от вас, които значт много добре, че имат лош темперамент. Днес може да навредите много както на другите хора около вас, така и на самите себе си. В неделя внимание ще изиска здравето на жена родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни, както и нейното емоционално - душевно състояние. Ако получите предложение или идея от страна на приятели свързано с някаква работа или финансови дела, днес не бързайте да давате отговор. Дайте си време за размисъл. Домашните неприятности в живота на жените до 35 годишна възраст са знак за една наложителна промяна в дома. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес емоционално ще сте нестабилни, склонни към тъга или песимизъм, въпреки че нещата се развиват по един благоприятен за вас начин. Това може да се дължи донякъде на ваши здравословни проблеми или притеснения, които имате за близки хора. Днес може да ви разстрои новина, свързана с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Овен - използвайте благоприятните тенденции на този ден да създадете нова романтична връзка, да развиете или подобрите личния си, любовен или интимен живот. 
Лъв - денят ще благоприятства срещи и събирания с любими, полезни или важни за вас хора. 

Стрелец - много напрежение около вас може да ви създаде проблеми. Намерете начини да се освободите от стреса, който акумулирате в себе си чрез приятни за вас занимания, спорт или хоби. Ще срещнете сериозен отпор от страна на хора родени под огнените зодиакални знаци, когато искате да реализирате своя идея или желание.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате достатъчно работа в дома си, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Въпреки нежеланието ви да се ангажирате с някои неща, по-добре проявете отговорност и свършете това, което трябва да бъде направено днес. Така изненадващо за вас ще намерите време и за любов и за приятни занимания. 

Телец - пред вас е един чудесен ден да покажете и докажете себе си, като личности имащи потенциал. Бъдете активни, рекламирайте себе си, но не проявявайте високомерие или гордост. 

Дева - ден, който трудно може да бъде прогнозиран, тъй като ще дойде в живота ви с няколко неочаквания преживявания и събития. 

Козирог - днес може да си осигурите един продуктивен ден, в който с вашите лични усилия и със закрила от Съдбата ще може да постигнете важни резултати. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще бъдете ангажирани със сериозна или отговорна работа, независимо с какво конкретно ще бъде тя свързана. Днес лесно ще възникват конфликти с колеги, клиенти или с други хора от ежедневието ви. По-голямо внимание ще изискат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Дева или Телец, които ще проявят не по-малко упорство от вас. 

Близнаци - днес вашия враг номер 1 ще бъде вашето настроение, по-голямата ви чувствителност, неумението ви да игнорирате негативните влияния на някои хора около вас. 
Везни - в неделя бъдете предпазливи, внимавайте с какво се ангажирате, какво обещавате и избягвайте всякакви рискови или прибързани действия. 

Водолей - днес може да ви залее море от информация свързана с вашия личен, професионален или обществен живот. Не всяка новина ще бъде ценна, вярна или имаща някакво значение за вас. Селектирайте всичко с мъдрост и внимание. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя не се страхувайте да ръководите и да поемете отговорност за важни действия в дома, в семейството или в работата си. Днес ще имате силно желание да постигнете успехи, добри резултати и ще получите нужната за това подкрепа от съдбата. Това, от което трябва да се пазите, са проявите на нетърпение или излишна тревога. 

Рак - чудесен ден за приятни срещи и преживявания с приятели, роднини или с любим човек. 

Скорпион - основните ви задължения днес ще циркулират около семейството ви. Възможно е семейно събиране по важен повод. 

Риби - не се натоварвайте с предварителни очаквания за този ден, тъй като по-скоро ще се натоварите с някакви страхове или притеснения, отколкото обратното. Това няма да ви бъде полезно!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft