Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен за пътуване, Овен, Лъв и Стрелец срещи с приятели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен за пътуване, Овен, Лъв и Стрелец срещи с приятели
21188
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен за пътуване, Овен, Лъв и Стрелец срещи с приятели

Съботата ви предстои пътуване до близка дестинация, което ще бъде доста приятно изживяване, което ще ви накара да се чувствате живи и като преродени в крайна сметка, чно защото точно от това имахте нужа. Онези, което няма да успеят да отидат никъде за уикенда, ще трябва да се задоволят с посещение на близки и роднини, което също няма да е неприятно, а напротив весело и забавно, та чак няма да ви се прибира у дома.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате разговори или ангажименти свързани с роднини или приятели.

Следете информацията, която ще получите от ваши съседи или колеги или такава свързана с тях. Днес ще имате желание по-детайлно да планирате ангажиментите си за следващите няколко дни. Възможно е да се ангажирате с проучване, с разговори или с покупки, които да са част от подготовката за събития в неделя и понеделник. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате повече работа, която ще трябва да приключите, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хората около вас. Денят вещае пари от допълнителна работа или онлайн бизнес. Ако събота е работен ден за вас избягвайте спорове и противоречия с колеги или с клиенти. Отношенията ви с мъже ще имат важно значение, при вземане на решения за близкото ви бъдеще. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате разговори или агажименти свързани с различни финансови дела. Възможно е получаването на пари чрез работа или чрез отношенията ви с жени (майка, баба, сестра, дъщеря и др.). Денят ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора от различни градове и села. Днес се постарайте да завършите непреключена от вчера работа. Днес ще имате повече енергия и по-добри обстоятелства за успех. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще ви се наложи да разчитате на помощта на други хора за разрешаването на битов проблем. Днес избягвайте да вземате важни решения, тъй като ще сте склонни да следвате емоциите си. В събота мнозина ще умат уговорка или план за среща с приятели. Днес от вас ще се изиска повече разум и последователност в действията ви.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft