Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък неочаквани събития, Телец, Дева и Козирог финансови дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък неочаквани събития, Телец, Дева и Козирог финансови дела
31760
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък неочаквани събития, Телец, Дева и Козирог финансови дела

Четвъртъкът ще е много интересен и плодотворен ден, в който ще можете да жънете успехи на работното място главно, но и това не е малко! Благодатен ден за изява и особено ако сте в нов колектив да можете да се приобщите към колегите-Всичко ще ви се получава както трябва. Хармония в семейните отношения ще ви даде спокойствието, от което имате нужда, за да работите спокойно и без напрежение.

Времето, което ви се иска в четвъртък да прекарате с близките си, не го взимайте от работата-Не бива да има ощетени!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще се наложи да се погрижите по-сериозно за собственото здраве или за здравето на близка жена. Във втория случай тази жена е много вероятно да живее на някакво разстояние от вас. Този ден ще изиска да бъдете премерени в думи и действия, да не избързвате, нито да отлагате. Търсете баланс в думи и действия, ако искате да съхраните хармония в живота си. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще искате да подредите дома или живота си, предимно откъм неговата финансово материална страна. Днес ще комуникирате с различни хора или институции по важни за вас финансови дела или във връзка с някакъв договор. Постиженията ви днес няма да са големи, но поне ще имате възможност да разчистите някои неприятности. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък може да ви изненада с неочаквани събития или новини свързани с вашето семейство или с роднини. Повече напрежение ще възникне около човек роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен. Днешните новини нямат за цел да ви сринат емоционално или да ви депресират, а да подредят някои важни събития в живота ви, според тяхната предварителна програма. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък отделете достатъчно време да се забавлявате с деца или с млади хора от близкото си обкръжение. Това е един много хубав ден за вас, в който ще бъде важно да генерират и положителни емоции, и да избягвате негативни такива. Не допускайте съмнения или страх в мисли и действия, тъй като това може да разруши благоприятните тенденции на този ден.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft